Kranjčar je opet spektakularan: Iz slobodnog udarca u posljednji čas donio bod QPR-u

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIKO KRANJČAR zabio je za QPR. Hrvatski veznjak sjajno je pogodio u 88. minuti iz slobodnog udarca i postavio konačnih 2:2 u domaćem susretu protiv Stokea. Prije toga gosti su dva puta vodili pogocima Dioufa i Croucha, dok je Caulker zabio prvi gol za QPR.

Kranjčar je odradio svih 90 minuta u redovima domaće momčadi, a prema izvještajima engleskih medija bio je među najboljim pojedincima na terenu, uglavnom je dobio najviše ocjene u redovima domaće momčadi. Sky sports mu je dao osmicu, jedino je Coruch na suprotnoj strani dobio ocjenu devet.
 
QPR je sad 15. na ljestvici Premiershipa s četiri boda, dok Stoke ima pet bodova i drži 12. poziciju.
 
Ovacije Niki kod svakog prekida
 
Inače, bila je ovo prva povratnička utakmica Nike na Loftus Roadu, a koliko su ga navijači zavoljeli prošle sezone svjedoči podatak da je dobivao ovacije kod svakog izvođenja kornera ili slobodnog udarca. Potezom iz 88. minute bacio je u trans cijeli stadion.
 
Aktivni su bili navijači QPR-a i na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njihovih komentara: "Podijelio je niz dobrih lopti, bio je na razini svjetske klase, a o slobodnom udarcu se zaista nema što reći. Bio je uvjerljivo naš najbolji igrač."
 
"Slobodni udarac Kranjčara je izgledao prejednostavno, je li to do postavljanja živog zida ili do tehnike udarca?", "Igrač utakmice uvjerljivo danas, spasio nas je krasnim slobodnim udarcem", "'Ja sam Niko Kranjčar i tu sam da ostvarim vaše snove'".

Pročitajte više