Krstičević nakon pobjede u Vinkovcima: Iza nas je težak tjedan, skidam kapu svojim igračima!

Foto: Cropix

MIŠO KRSTIČEVIĆ bio je presretan nakon pobjede protiv Cibalije u Vinkovcima. Podsjećamo, Hajduk je na krilima Antona Maglice, dvostrukog strijelca, slavio 2:0.

> Hajduk prebolio poraz od Dinama: Maglica s dva pogotka uništio Cibaliju!

"Iza nas je jako težak tjedan. Prvo odgoda derbija, a zatim teška utakmica protiv Dinama, pa put do Vinkovaca. Skidam kapu svojim igračima", rekao je u uvodu trener Hajduka.


"Što se tiče utakmice, igralo se otvoreno i obje momčadi su stvarale prilike, ali mi smo imali tu sreću i prvi smo zabili gol. Tu je sve krenulo u našu korist, a drugi gol je riješio pitanje pobjednika. Cibaliji želim od srca ostanak u ligi jer to je mlada ekipa i neka im je sa srećom", nadodao je Krstičević.

Bojko: Moji igrači su bili impresionirani Hajdukom

Trener Cibalije, Miroslav Bojko, nije imao što zamjeriti svojoj ekipi.

"Za početak, čestitke Hajduku! Što se nas tiče, mi imamo taj problem da stvaramo prilike, ali nikako ne možemo zabiti. Protiv Hajduka smo imali tri-četiri velike prilike, ali nismo poentirali. Evo, Matoš je imao prazan gol, ali je promašio. Naravno, Hajduk je to kaznio. Moji igrači su bili impresionirani Hajdukom i atmosferom na stadionu. Noge su im se odsjekle", poručio je Bojko, koji se referirao na podatak da je 1200 Torcidaša stiglo u Vinkovce bodriti Hajduk.

Pročitajte više