Lacković: Ako Balić odigra dobru partiju, Zagreb ima šanse izbaciti Kiel

ZAGREB CROATIA OSIGURANJE za protivnika u četvrtfinalu Lige rukometnih prvaka izvukao je Kiel. Ako je Metalurg bio dobar ždrijeb, Nijemci su najgori mogući. S tom se tezom slaže i Blaženko Lacković koji igra u HSV-u.

"Oni su zadnjih par godina najjači klub na svijetu pogotovo ove godine kada nisu izgubili ni bod u Bundesligi. Igraju moćno, čvrsto, stabilno, puno samopouzdanja. Imaju svoju prepoznatljivu igru koju neće promijeniti 60 minuta", naglasio je naš reprezentativac...

"Ako imaš jedan loš period oni će to kazniti. Zbog pet loših minuta izgubit ćeš utakmicu tako da Zagreb mora na te stvari pripaziti. Trebat će ih dugo lomiti, ništa se neće moći napraviti ni u prvoj utakmici ni u 5 minuta. Neće im biti lako", kaže Lacković.

Kolonija švedskih i srpskih igrača ovaj sjajni njemački stroj čini još boljim. Čini se da se Zagrebu ne piše dobro, ali Lacković ipak vidi svjetlo na kraju tunela...

"Ima Zagreb šanse", ohrabrio je Lac svoje prijatelje iz reprezentacije i poručio: "Sve je moguće ako Balić odigra dobru partiju..."

Lackovićeva bolna točka je ispadanje HSV-a iz Lige prvaka od Berlina. U oba susreta Fuchse je bio bolji.

"Stvarno ne znam što da mislim o tome", uzdahnuo je lijevi vanjski naše reprezentacije.

"Sezonu igramo na trenutke dobro, a na trenutke jako loše. Dogode nam se periodi u kojima igramo fenomenalno, ali su periodi loše igre toliko jaki da nam se nakon njih teško izvući", rekao je između ostalog Lacković.

Pročitajte više