Magalhaes: Pokrajac bi novom pobjedom došao u top 10, ali to se neće dogoditi!



VINNY MAGALHAES idući je protivnik Igora Pokrajca, njihov okršaj održat će se na UFC-u 152, a bivši borac M-1 Globala uvjeren je da ga može svladati i najavljuje da će očekivano tražiti pobjedu u parteru. Brazilski borac Vinny Magalhaes, koji je u karijeri osvojio brojna zlata na svjetskim BJJ natjecanjima, bio je također i prvak M-1 u poluteškoj kategoriji, no sada karijeru po drugi puta nastavlja u UFC-u. Joe Silva za prvog mu je protivnika ovog puta namijenio upravo našeg borca Igora Pokrajca.

"Pokrajac je čvrst borac i vjerujem da je dobar test za moj novi debitantski meč. Postoji u poluteškoj kategoriji nekoliko boraca koji bi možda bili lakši protivnici, ali rekao sam Silvi da želim meč s nekim tko ima iza sebe pobjede. Kad bih se borio s nekim tko je u posljednjim mečevima bio poražen, time ne bih ništa dokazao", smatra Magalhaes. Borac zagrebačkog Croatian Top Teama u svojih osam pretrpljenih poraza tijekom karijere samo je jednom izgubio u parteru, no BJJ stručnjak ipak vidi svoju mogućnost za slavlje upravo na podu.

"Ovog tjedna ću započeti s analiziranjem njegovih mečeva i gledanjem snimki, ali iako je samo jednom izgubio na podu, u mečevima protiv Matyushenka, Bonnara i Te Hune  pokazao je određene nedostatke. Svi oni izdominirali su ga na podu, ali nisu tražili pobjedu submissionom. Ako se ja nađem u toj situaciji, pobijedit ću ga submissionom", najavio je Brazilac u razgovoru za portal Tatame.

"Ne znam bi li me pobjeda nad Pokrajcem lansirala među najboljih deset u kategoriji, ali definitivno me ne bi ostavila na dnu, što bi za sada bio vrlo dobar uspjeh", smatra idući Pokrajčev protivnik. "Vjerujem da bi Igor s još jednom pobjedom dospio u top 10 s obzirom na to da bi to bila njegova četvrta pobjeda u nizu, ali to se ovog puta ipak neće dogoditi!", dodao je borac koji je većinu svojih pobjeda ostvario u parteru.

Pročitajte više