Mamić opet van kontrole: I bolje da nisam sreo Jovanovića, možda bih mu opalio vritanjak!

Foto: RTL

ZDRAVKO MAMIĆ u euforiji zbog remija 2:2 Rijeke i Dinama na Kantridi, ili tko zna zbog čega, bio je izvan sebe nakon utakmice i pred kamerama RTL-a još jednom izgubio kontrolu.

"Utakmica je bila fantastična, Rijeka je bolje otvorila utakmicu, nismo imali odgovor na njihovu agresiju, međutim, poslije 20-ak minuta pokazali smo da je Dinamo Dinamo. Realan rezultat, fantastična atmosfera, ovo vraća vjeru u nogomet i sretan sam", počeo je Dinamov izvršni predsjednik.

"Vaučeri? Put u pakao popločen je dobrim namjerama"

"Što se tiče vaučera, kako se kaže, i put u pakao je popločen dobrim namjerama. Tako se i ta mjera pokazala nesvrsishodnom, i ja sam jedan od ljudi koji su jučer na IO donijeli odluku da se ukinu. Sretan sam. Moramo raditi na puno drugih stvari", dodaje i nastavlja u jednom dahu:

"Oduševljen sam svime što je bilo na Kantridi osim nekih detalja".

"Gdje god se pojavim, uvijek se pojave neki luđaci"

Navijači su još jednom skandirali njegovo ime, ali ne onako kako bi on volio čuti. Kantridom je odjekivalo "HNS pederi" i "Jebo vas Mamić". A on na to kaže:

"To je ta pravedna Hrvatska koju je ministar Jovanović govorio, on je huškao ljude da gdje god se pojavim uvijek se pojave neki luđaci koji iskaljuju niske strasti i to su oni koji nisu omogućili meni i drugima normalan život nego su otvorili lov na živog čovjeka, ali dok izdržim izdržim".

Na pitanje je li sreo ministra Željka Jovanovića, stalnog gosta na Kantridi, Mamić je rekao:

"I bolje da ga ne sretnem, da ne dođem u neko iskušenje, recimo da mu opalim nekakav vritanjak".

"Zbog Jovanovića sam bio u zatvoru"

Na pitanje novinarke, bi li zaista to učinio, Mamić je rekao: "Možda i bih. Rekao sam, i bolje da ga ne sretnem". 

"Znam da je sve što ja kažem senzacija. Malo sam se razigrao, ali ne razmišljam o njemu, on me ne interesira i bolje da ga ne sretnem, jer mogla bi moja reakcija biti tko zna kakva, neprimjerena i bolje za mene, njega i društvo da do njega ne dođe".

"Napravio je pakao meni i mnogim profesorima, akademicima, đacima i ja sam prvi detektirao pogubnost njegovog dolaska na mjesto ministra, javno sam govorio, zbog njega sam bio i u zatvoru, od njegovog mandata Hrvatska se neće oporaviti sljedećih 20 godina. To mene brine", zaključio je Mamić.

Pročitajte više