Mihajlovićev nasljednik: Pjevanje himne nije obavezno, Srbija se mora plasirati na Euro 2016.

Foto: Screenshot; Youtube

LJUBINKO DRULOVIĆ privremeni je izbornik srpske nogometne reprezentacije, koji je dobio zadatak pripremiti Orlove za prijateljsku utakmicu s Irskom. Dvoboj u Dublinu bit će ujedno i veliki ispit za ovog srpskog stručnjaka, koji je U-19 selekciju Srbije doveo na krov Europe.

"Znam da sam u statusu "privremeni", ali nadam se da ću ostati izbornik i da ću ostvariti dobar rezultat. Želim da Srbija igra moderan nogomet, a za početak pokušat ćemo pobijediti u Dublinu", rekao je Drulović.

Njegov prethodnik Siniša Mihajlović nije se uspio kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a osim što je rezultatski podbacio, Mihajlović se posvađao s navijačima i brojnim reprezentativcima. Primjerice, Mihajlović je iz reprezentacije izbacio Adema Ljajića, koji nije htio pjevati himnu "Bože pravde".

"Ljajić je kandidat kao i svi drugi. Od igrača neću tražiti da pjevaju himnu. Ja ću sigurno pjevati, a oni ako žele", rekao je Drulović.

23. veljače Srbija će kao i ostale europske reprezentacije doznati protivnike u kvalifikacijama za Euro 2016.

"Poslije dva velika propuštena natjecanja, želim da odemo na Euro. Rezultatski moramo pokazati više nego što smo to napravili u prethodnim kvalifikacijama", za kraj će izbornik Srbije.

 

Pročitajte više