Modrić se odmara za Barcelonu, ali Ronaldo će se opet iživljavati nad Schalkeom

Foto: Guliver Images/Getty Images

VEČERAS je na rasporedu uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Reala i Schalkea, koja bi, zahvaljujući rezultatu iz prvog ogleda, trebala biti revijalna. Naime, Real je slavio na gostovanju u Njemačkoj s uvjerljivih 6:1, što znači da bi se u utorak na Santiago Bernabeuu trebalo dogoditi pravo čudo da se Schalke plasira u četvrtfinale.

Ancelotti: Neki igrači su psihički potrošeni

Trener Reala, Carlo Ancelotti, upozorio je svoje igrače i naredio je maksimalnu ozbiljnost, ali s druge strane poručio je kako će protiv Schalkea odmarati svoje najbolje igrače. Do posljednjeg trenutka nije se znalo hoće li Talijan staviti u momčad Modrića, no kako Marca piše, Real će u ovoj , ipak rekreacijskoj utakmici istrčati bez hrvatskog reprezentativca.

"Napravit ćemo nekoliko promjena u sastavu, jer su neki igrači psihički potrošeni. Malaga nas je u potpunosti istrošila", rekao je Talijan.

"Ponosan sam što sam ovdje. Ova ekipa je jedna  od najboljih koje sam imao prilike trenirati. Protiv Schalkea imamo lijepu prednost, ali tražim maksimalnu ozbiljnost jer mi poštujemo naš posao, naše protivnike i ovo natjecanje", rekao je Ancelotti.

Utakmicu protiv Nijemaca najavio je i Jese koji u posljednje vrijeme igra sve bolje.

"Unaprijedili smo igru i u obrani i u napadu. Sada se sjajno branimo i isto tako napadamo", rekao je Jese i prokomentirao Cristiana Ronalda koji ruši golgeterske rekorde.

"Njegovi rekordi su spektakularni. No, ja nisam iznenađen jer je on veliki profesionalac i to pokazuje iz dana u dan. Mislim da će postići još više."

Trener Schalkea: Real i Bayern su najjači

S druge strane, Jens Keller zna da nije realno očekivati od njegove ekipe da se nakon gaženja u prvoj utakmici plasira u četvrtfinale.

"Gledajte, Real i Bayern su dvije najjače ekipe u svijetu. Moramo biti realni, kad izgubite sa 6:1 u prvoj utakmici, teško da možete proći u četvrtfinale. Ipak, od svojih igrača tražim puno bolju igru od one koju smo prikazali u prvoj našoj utakmici i nadam se da će moja mlada momčad skupiti nešto iskustva", rekao je trener Schalkea.

Podsjećamo, utakmica se igra od 20:45 sati.

Pročitajte više