Nakon deset godina odlazi "omiljeni" direktor Funcuta: Situacija u klubu odrazila se na moje zdravlje!

Foto: Nikša Stipaničev / Cropix

SLIČNO kao Toricda neki dan, slave i Funcuti zbog odlaska dugogodišnjeg direktora njihovog kluba. Marko Karadžole podnio je jutros neopozivu ostavku na mjesto direktora HNL Šibenik. U klubu je od 2004. godine. S a Šibenikom je uspio izaći na europsku scenu, ali ostavlja klub u klimavom procesu privatizacije i u drugoj ligi, bez prevelikih ambicija za povratak u prvu, što navijače posebno boli.

Profesor Karadžole novinare je o svojoj ostavci izvijestio na današnjoj konferenciji za novinare, nakon što su trener Petravić i igrač Marina najavili sutrašnje gostovanje u Dugopolj, javlja Radio Šibenik.

"Podnio ostavku na mjesto direktora nogometnog kluba Šibenik, a razlozi su isključivo i iskreno zdravstveni. U nemogućnosti sam praćenja sadašnje situacije u klubu, a koja se bitno odrazila na moj zdravstveni bilten. Sa zdravljem se nije igrati pa sam poslušao liječnike koje sam kontaktirao i kad sam sve skupa stavio na stol bilo je moguće samo jedno, da podnesem ostavku" 

"Zahvaljujem se svim ljudima koji rade u Šibeniku na suradnji, zahvaljujem se članovima uprave od kojih sam imao podršku. Mom predsjedniku Pauku sam već prošli tjedan najavio da ću tijekom ovog tjedna podnijeti ostavku. Ostaje još samo da Uprava moja kad se nađe to samo potvrdi, ne da prihvati, jer nema što prihvaćati. Moja je odluka konačna“, dodao je Karađole.

Pročitajte više