Nemoćni hajdukovci: Milevskij razbio vrata, Sušić novinare nazvao smećem

Foto: Hina/Dalmatinski portal

NAKON poraza Hajduka u gradskom derbiju bilo je dosta tenzija u redovima Bijelih pa je ljutnju zbog poraza Artem Milevskij izrazio razbijanjem vrata na stadionu. Upravo je Ukrajinac tijekom susreta više puta izražavao nezadovoljstvo odlukama sudaca.
 
>Drugi poraz Hajduka u nizu, Split preokretom slavio na Poljudu
 
>Špaco: Idem doma buljiti u zid i razmisliti o svemu
 
"On se našao u stresnom stanju i to je razlog, treba ga zato pravdati. Radi se o Milevskome, koji je možda mislio da mu je trebalo suditi penal. Stres je teško objasnit i on je rezultat takvog ponašanja", rekao je Poklepović o incidentu nakon susreta.
 
Ispričao se i Artem: "Nisam trebao onako reagirati. Teško mi je pao ovaj poraz. Žao mi je zbog toga. Ispričavam se svima."
 
Sušić vrijeđao novinare
 
Također, nervozan je bio i Tino Sven Sušić, koji je nakon susretu u prolazu dobacio par uvreda novinarima i nazvao ih "smećem".
 
"Ispričavam se svima zbog moje nepromišljene reakcije nakon utakmice. Reagirao sam vruće glave, iznerviran zbog poraza. Bio sam ljutit na sebe i na sve oko sebe i zato sam onako reagirao. Još jednom se ispričavam novinarima kojima sam uputio ružne riječi, svojim suigračima i ljudima u klubu jer ničim ne mogu opravdati takvo ponašanje", kazao je Sušić nakon svega.
 

Pročitajte više