Nevolje u raju: Mourinho podivljao u svlačionici nakon poraza od Seville

"IDEM sam pred novinare. Ne želim nikoga vidjeti kraj sebe. Kad se vi već ne borite za mene, ja ću se onda boriti samo i isključivo za sebe. O svemu ćemo porazgovarati nakon utakmice s Cityjem", navodno se izderao u svlačionici trener Reala Jose Mourinho, nakon što je njegova momčad poražena od Seville.

"Svi znamo što se događa..."

I dok je Mourinho objašnjavao novinarima i navijačima što se događa s njegovom ekipom, u svlačionici se ustao kapetan Iker Casillas koji je zavapio:

"Dečki, što se to događa s nama? Pa, mi smo Real Madrid jeb...", rekao je Casillas, piše Goal.com koji se poziva na izvor blizak klubu.

Međutim, kapetanu je odmah odgovorio Higuain:

"Svi znamo što nam se događa. Nemamo zraka..."

U Casillasovu obranu stao je Sergio Ramos.

"Moramo biti agresivniji. Ne može se dogoditi da Xabi Alonso trči za četvoricu", rekao je branič Reala.

Ronaldo šutio, Karanka ukorio Benzemu i Higuaina

I dok su se igrači prepirali, Cristiano Ronaldo nije htio ništa komentirati.

Međutim, Benzemi i Higuainu situacija je bila poprilično smiješna, pa su se cijelo vrijeme smijali. Točnije, sve dok ih Mourinhova desna ruka, Aitor Karanka, nije primirio.

"Smjesta prestanite! Izvolite se razdvojiti, nemojte da vas mediji vide jer ćete im postati glavna tema"...

Podsjećamo, Real Madrid večeras igra prvu utakmicu u skupini Lige prvaka, a protivnik "kraljevskom klubu" engleski je prvak Manchester City. U slučaju da Real izgubi od Cityja, španjolski mediji tvrde kako bi Jose Mourinho mogao dobiti otkaz.

Pročitajte više