Neymar Brazilce spasio zvižduka navijača i odličnom partijom protiv Paname upozorio Kovača

Foto: Hina

BRAZIL je u Goiasu u prijateljskoj utakmici s 4:0 pobijedio Panamu.

Iako je izbornik Luiz Felipe Scolari izveo skoro najjači sastav (Julio Cesar, Dani Alves, Dante, David Luiz, Marcelo, Luiz Gustavo, Ramirez, Neymar, Hulk, Fred), Brazil je već nakon dvadesetak minuta zaradio zvižduke jer je na travnjaku Panama bila bolja momčad.

Nezadovoljne navijače je utišao Neymar prekrasnim golom iz slobodnjaka u 27. minuti, a trinaest minuta kasnije za 2:0 je zabio njegov suigrač iz Barcelona Dani Alves udarcem s desne strane.

Neymar je briljantno otvorio i drugo poluvrijeme kada je petom proigrao Hulka koji rutinski vara vratara Paname i pogađa za 3:0. Nezaustavljivi Neymar pokrenuo je akciju i za posljednji gol na utakmici koji je djelo Williana.

I dok je Neymar bio sjajan, ostatak momčadi Brazila i nije oduševio. Fred i Hulk su propustili nekoliko dobrih prilika, a obrana je greškama omogućila neke poluprilike slabašnoj Panami. Niti vratar Julio Cesar nije pokazao sigurnost i nekoliko puta je bespotrebno poklonio korner suparnicima.

Brazil će do utakmice protiv Hrvatske, kojom otvara Svjetsko prvenstvo, odigrati prijateljski susret protiv Srbije 6. lipnja.

Pročitajte više