Otok bruji: Moyesu dani odbrojani, Glazeri se sastali s Van Gaalom

Foto: Getty images

IAKO čelnici Manchester Uniteda, nakon ispadanja u četvrtfinalu LP, uporno odbijaju tvrdnje kako će aktualni škotski strateg David Moyes na kraju sezone dobiti otkaz, otočki su mediji u subotnje jutro objavili vrlo zanimljivu vijesti.

Naime, prema informacijama s Old Trafforda vrhuška kluba predvođena jednim od Glazera, obavila je na tajnoj lokaciji sastanak sa slavnim nizozemskim trenerom Luisom van Gaalom, gdje su razgovarali o mogućnosti njegovog preuzimanja Crvenih vragova.

Navodno će David Moyes sasvim sigurno dobiti otkaz ukoliko do kraja sezone ne uspije barem osigurati šesto mjesto, koje bi ujedno garantiralo i nastup u kontinentalnim natjecanjima sljedeće sezone. United je trenutno sedmi.

Prisjetimo se, Nizozemac je nedavno bio u pregovorima s londonskim Tottenhamom, međutim dvije strane nisu se uspjele dogovoriti oko detalja i trajanja ugovora pa je klupu Pijetlova preuzeo Tim Sherwood.

Luis van Gaal trenutno vodi reprezentaciju Nizozemske, a nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, na njegovo bi mjesto trebao doći Guus Hiddink. Van Gaal iza sebe ima angažmane u Ajaxu, Barceloni, AZ Alkmaaru i Bayernu.
 

Pročitajte više