Pacquiao želi revanš: Marquez mu stao na nogu prije nokauta!

Foto: AFP

FANTASTIČNI boksački okršaj koji smo imali priliku pratiti u nedjelju rano ujutro po našem vremenu donio je svima koji su bili uključeni nevjerojatnu zaradu. Prema nekim izvorima, ukupan prihod zbog te borbe iznosi gotovo nevjerojatnih 100 milijuna dolara, a navodno se priprema i revanš, što bi značilo njihovu čak petu borbu!

Manny Pacquiao i Juan Manuel Marquez rasprodali su MGM Grand Garden Arenu u Las Vegasu bez ikakvog problema, ulaznica više bila je iznimno tražena, pa ne čudi što su samo prodajom ulaznica zaradili malo više od deset milijuna dolara.

No, prema neslužbenim informacijama i prodaja PPV-a je bila fantastična, ona se kreće čak oko 1,5 milijuna, što su brojke kojima UFC nikad nije bio ni blizu. Njihova najbolja prodaja PPV-av svih vremena kreće se tek oko milijun, a HBO Boxing je čak naplaćivao i reprizu borbe.

No, ovih dana pojavila se jedna iznimno zanimljiva fotografija na kojoj se vidi da je Juan stao na Mannyjevu nogu točno u trenutku nokauta, pa bi to mogao biti samo jedan od razloga zbog koji će Pacquiaov stožer tražiti revanš, što bi značilo već petu njihovu međusobnu borbu.

Hoće li do toga doći trenutno je zaista teško prognozirati, no dođe li do njihovog novog okršaja u dogledno vrijeme, vjerojatno nas ponovno očekuje jedna fantastična noć! Jedno je ipak sigurno, Pacquiao ne odlazi u mirovinu. "Treba mi sada samo malo dobrog odmora, a nakon toga možete biti sigurni da ću se ponovno vratiti u ring", rekao je Filipinac.

Međusobni omjer ove dvojice boksača sada iznos 2-1 u korist Mannyja, a jedna borba završila je bez pobjednika.

Pročitajte više