Pogledajte presretnog Hajdukovog reprezentativca: Ne smijem zaboraviti tko me ovdje doveo!

Foto: Screenshot/Hajduk.hr, Video: hajduk.hr

VEZNJAK Hajduka koji na ljeto prelazi u Chelsea našao se na proširenom popisu izbornika Kovača i započet će pripreme reprezentacije kao jedan od 30 igrača među kojima će se tražiti 23 putnika za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

"Velika mi je čast što sam na izbornikovom popisu od 30 kandidata za SP. Ovim putem se zahvaljujem izborniku, ali naravno da ne smijem zaboraviti ni Hajduk ni Hajdukove trenere. Svima od mog početka karijere veliko hvala", rekao je iznenađeni Pašalić nakon saznanja da je pozvan u nacionalnu selekciju.
 
Priznao je da nije imao prevelika očekivanja glede poziva: "Iskreno, više su mi novine davale nade da mogu biti, nego što sam sam očekivao. Danas sam se iznenadio i velika mi je čast."
 
Naravno, teško je očekivati da će biti među 23 igrača prijavljena za utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, ali možda ni to nije nemoguće. "Kad sam već među kandidatima, dat ću sve od sebe da iskoristim šansu. Sad kad sam tu, nadam se da mogu još više"; poručio je 19-godišnjak.
 
"Sigurno da mi je ovo jedna nagrada za odličnu sezonu i kruna za veliku godinu", zaključio je nakon sjajne sezone u dresu Bijelih, od kojeg će se oprostiti u subotu u maksimirskom derbiju protiv Dinama.
 

Pročitajte više