Pokrajac već razgovarao s Korejskim Zombijem oko podijele bonusa

IGOR POKRAJAC je u razgovoru za MMAJunkie najavio svoj sutrašnji (u noći s utorka na srijedu) nastup protiv Fabija Maldonada na UFC on Fuel 3 priredbi u američkom Faifaxu.

> Maldonadu prednost protiv Pokrajca: "Baca tisuću udaraca u minuti zastrašujućom preciznošću…"

> Pokrajac: Objasnit ću Korejskom Zombiju da se drži Twistera, a da meni ostavi nokaut večeri!

> Maldonado: Bolji sam boksač od Pokrajca i to ću dokazati

> UFC on Fuel 3: Ispit zrelosti za Pokrajca u meču s opasnim brazilskim udaračem

Poki je manje više ponovio sve ono što je rekao i u razgovoru za Fight Site od prije nekoliko dana, no dodao je još nekoliko zanimljivih informacija. Očito je već pao razgovor s Chang Sungom oko podijele bonusa…

“Čak sam rekao Korejskom Zombiju da ovaj put izvede Twister. Ovaj put meni ostavi bonus za nokaut večeri. Nisam plaćen kao najbolji borci u UFC-u. Trošak treninga je visok i bilo bi sjajno kada bih zaradio bonus u ovom meču”, poručio je Igor koji je u nastavku opisao velik napredak u posljednjih nekoliko nastupa.

“Protiv Matjušenka sam bio potpuno izgubljen. No, mnogo naučiš iz takvih situacija. Iz borbe u borbu svaki borac mora biti sve bolji i bolji. Iskustvo je najvažnija stvar. Svaki put naučiš nešto novo i nešto korisno”, poručuje Poki.

Hrvatski borac u karijeri ima impresivnih 25-7, a nadamo se kako će nakon ove srijede imati još jednu pobjedu na svom kontu. Izravni prijenos priredbe u Fairaxu možete gledati na Fight Channel PPV-u!

Pročitajte više