Povratak heroja na mjesto "zločina": Drogba i Mourinho opet zajedno!

Foto: FC Chelsea 

NAPADAČ iz Obale Bjelokosti Didier Drogba vratio se u Chelsea nakon što je za londonski klub potpisao jednogodišnji ugovor, objavila je uprava Chelsea.
 
Drogba je proveo čak osam sezona na Stamford Bridgeu, a otišao je 2012. nakon što je u zadnjem nastupu pogodio kazneni udarac s kojim je Chelsea osvojio Ligu prvaka.
 
"Bila je to laka odluka. Zvao me najbolji trener svijeta Jose Mourinho u moj najdraži klub. To se ne odbija", kazao je Drogba, koji je zadnjih 18 mjeseci proveo u Galatasarayu.
 
Ovog igrača, jasno, ne moramo predstavljati, napisali na webu Chelseaja. Na samom kraju svog posljednjeg ugovora s Chelseajem 2012. godine Drogba je klubu udarcem s bijele točke protiv Bayerna donio Ligu prvaka. Prije toga je udarcem glavom izjednačio rezultat i zabio svoj 157 pogodak. Četvrti je strijelac kluba svih vremena.

"Drogba se vratio jer je jedan od najboljih napadača Europe. Osobno ga odlično poznajem i znam da se ne vraća zbog stare slave. Ne štiti ga povijest niti sve ono što već učinio za klub. Drogba je došao pisati novu povijest", rekao je Mourinho.

>Mourinho razmišlja o starom adutu: "Drogba pripada Chelseaju, možda ga vratimo"

Pročitajte više