Prenervozan za analizu: Pamić nije došao na presicu, navijači traže njegov odlazak

Foto: Hina 

ZAGREB je razbio Istru u posljednjem kolu regularnog dijela sezone Prve HNL i gurnuo ih u kvalifikacije za ostanak. Trener Istre Igor Pamić bio je rastresen nakon utakmice. Navijači su povicima tražili njegov odlazak. Na press konferenciju je poslao svog pomoćnika Miroslava Kuljanca.

"Trener se ispričava, ali jednostavno je previše nervozan za suvislu analizu ove utakmice", rekao je Pamićev pomoćnik.

"Sve ste vidjeli. Smatramo da je kod prvoga gola Zagreba lopta izišla van igrališta, no nakon 4:0 ne možemo se buniti na takve stvari. Vjerujemo da ćemo protiv Sesveta sačuvati status prvoligaša"

Ipak, u teškoj su situaciji. Zbog crvenog kartona izgubljen je Jo, ozljede vuku Križman i Radonjić, a kapetan Jure Obšivač dogovorio je svadbu jer ionako ima žuti karton viška. 

Željko Kopić komentirao je susret sa strane Zagreba koji je unatoč visokoj pobjedi nad Istrom (4:0) i jednakom broju bodova kao Lokomotiva, ostao bez Europe. 

"Nismo pratili druge rezultate. Čuli smo kasnije da je Lokomotiva zabila u sudačkoj nadoknadi, ali to je nogomet. na kraju sezone želim zahvaliti svima koji su nas na početku svrstali među glavne kandidate za ispadanje", rekao je Kopić. 

 

Pročitajte više