Rakitić o brojnim ponudama: Dok ne odlučim, razmišljam samo o Hrvatskoj i SP-u

Foto: Drago Sopta/HNS

IVAN RAKITIĆ odigrao je jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Kapetan Seville uzeo je trofej pobjednika Europa lige, a brojni europski velikani žele ga u svojim redovima. Prema najnovijim informacijama, Barcelona je spremna ponuditi 25 milijuna eura...

"Vremena za duži odmor bit će kasnije. Ne smijemo previše razmišljati o ozljedama, moramo maksimalno ići na treninzima. Meni je velika čast igrati za Hrvatsku, siguran sam da bi mnogi voljeli biti na našem mjestu. Moramo se što bolje spremiti, kako bismo bili pravi za ono što nas čeka na SP-u. Važno je da budemo disciplinirani, treninzi su jako zanimljivi iz dana u dan", rekao je Rakitić, koji je uz Modrića i Mandžukića jedan od najopasnijih hrvatskih reprezentativaca.

"Pun sam pozitivne energije"

"Moja je uloga u reprezentaciji nešto drugačija nego u klubu, ali nadam se da ću biti jednako dobar i dati svoj doprinos, u skladu s onime što izbornik traži od mene. Dat ću sve od sebe, a nakon klupskih uspjeha pun sam pozitivne energije", objasnio je Raketa, koji u Sevilli igra s dvojicom kamerunskih reprezentativaca.

"Matip i Mbia jako su čvrsti u dvobojima i jako je neugodno igrati protiv njih. Mbia nikad ne staje, usprkos umoru, grčevima i bolovima", rekao je Rakitić.

"Sevillu jako volim i cijenim"

Kao što smo rekli u uvodu, Barcelona, Real, Liverpool i mnogi drugi europski velikani borit će se za hrvatskog reprezentativca tijekom ljetnog prijelaznog roka.

"Ne razmišljam o tome, a Sevillu jako volim i cijenim. Dok ne odlučim, razmišljam samo o reprezentaciji i pripremama za Brazil", za kraj će Raketa. 

Pročitajte više