Ramos o peharu sa klempavim ušima: Sreća naravno, opsesija nikako

Foto: Twitter

''PONOSAN sam i sretan što imam čast igrati za momčad koja je u situaciji da se uvijek bori za svaki naslov u bilo kojem natjecanju u kojem igra, no ono što fali ovoj mojoj generaciji je Liga prvaka i dat ćemo sve od sebe da ju osvojimo", rekao je sjajni stoper Reala Sergio Ramos napominjući da mu je meč u Lisabonu san, kao i svim njegovim suigračima te da će dati sve od sebe da prođu Bayern večeras i uđu u to finale.
 
Nakon minimalnih, ali i velikih 1:0 iz Madrida igrači kraljevskog kluba su na pragu ostvarenja svog sna, no za finale i priliku za borbu za osvajanje te već proklete Decime, potrebno je odigrati još jednu tešku utakmicu kod aktualnog prvaka Europe Bayerna.
 
Ramos je u svojoj karijeri osvojio gotovo sve što je mogao. S reprezentacijom je bio na krovu svijeta i Europe, a s Realom je bio prvak Španjolske i osvajač Kupa kralja. Jedno što mu fali je ono što je postala opsesija svim navijačima koji dišu i sanjanju Real - Liga prvaka. 
 
Ramos spušta loptu na zemlju i definitivno odbacuje tezu da su igrači Reala pod grčem da moraju osvojiti taj deseti naslov jer se to raži od njih po svaku cijenu:
 
''Nikako se ne bih složio sa nekim napisima u medijima da smo samo fokusirani na osvajanje Lige prvaka i da nam je svima to postala opsesija. Ima puno više od svega toga. Želja postoji, naravno, no konstantna opsesija nikako. Gledajte, kad vam nešto tako veliko i sjajno fali u vašem CV-u, a inače sve ostalo imate, jasno da itekako želite doći do toga. Na koncu, pa osvajanje Lige prvaka je sam svakog sportaša i za mene bi osvajanje tog trofeja bila jedna velika zadovoljština''.

Pročitajte više