Raymond: Čim je Graz zabio gol, mi kao da smo priznali poraz

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

NAKON tri teška gostovanja u Klagenfurtu, Salzburgu i Linzu, Medvjedi su se vratili u svoj brlog. Međutim, na domaćem ledu doživjeli su težak poraz od Graza koji je slavio 4:1. Trener Marty Raymond pokušao je opisati što se dogodilo s njegovom ekipom.

"Nismo odigrali baš dobro. Za utakmicu s Olimpijom u Areni govorili smo da je najlošija ove sezone, a i ova je tu negdje. Malo smo i umorni od putovanja u Salzburg i Linz, a i neki su igrači imali zdravstvene probleme. Greentree čak nije ni igrao. To nam nije isprika, ali činjenica je da smo umorni", Raymond za službenu stranicu kluba.

"Igrali smo kao da ćemo lako dobiti. Govor tijela kod igrača bio je loš, a ne smijemo pokazivati slabost. Čim je Graz zabio gol, mi kao da smo priznali poraz. Ne smijemo to raditi. Treću trećinu smo odigrali dobro, ali ni blizu našoj razini. Graz je zasluženo pobijedio", poručio je trener Medveščaka.

Jeffrey: Trebali smo igrati bolje

Dustin Jeffrey, strijelac jedinog pogotka za Medveščak, osvrnuo se i na "Teddy Bear Toss". Naime, kada je Jeffrey postigao gol, oko 5 tisuća plišanih igračaka završilo je na ledu. Ti će medvjedići na kraju završiti u dječjim domovima diljem Hrvatske.

"U Sjevernoj Americi je to tradicija i svi medvjedići idu u dobrotvorne svrhe za djecu. Šteta što rezultat, kada su naši navijači bacali medvjediće na led, nije bio povoljniji. Nismo bili pod pritiskom zbog Teddy Bear Tossa. To nije utjecalo na našu igru. Trebali smo igrati bolje", rekao je Jeffrey, dok je Tom Zanoški nadodao:

"Jedino pozitivno što smo napravili u ovoj utakmici bio je Jeffreyjev gol"

"Igrao sam već nekoliko utakmica na kojima su se bacali medvjedići, a najgore mi je bilo kada jednom uopće nismo zabili gol. Jedino pozitivno što smo napravili u ovoj utakmici bio je Jeffreyjev gol nakon kojeg su navijači bacili medvjediće na led. Bili smo loši, počevši od sebe. Promašio sam dvije odlične šanse na početku utakmice", ispričao je Zanoški.

Medvjedi se sada okreću gostovanju kod EC VSV-a u Villachu, a susret je na rasporedu u nedjelju 2. prosinca.

Pročitajte više