Rijeka drugi put u tjedan dana odgodila utakmicu Kupa

Foto:Hina

 SAMO dva dana nakon što je Povjerenstvo za natjecanje odlučilo da će Rijeka i Lekenik utakmicu Hrvatskog kupa igrati u Sisku 9. listopada, Rijeka je uspjela ishoditi novu odgodu.

Prvotno je susret odgođen zbog jako lošeg stanja travnjaka u Lekeniku, a ovaj put razlog je izostanak nekoliko prvotimaca zbog reprezentativnih obaveza.

Iz Rijeke su u reprezentaciju Nike Kovača pozvani Ivan Vargić, Marko Lešković, Ivan Tomečak, Andrej Kramarić, te u Gračanovu U21 selekciju Matej Mitrović.

"Nakon što je na prijedlog HNK Rijeka i uz suglasnost NK Lekenik Povjerenstvo za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa odgođenu utakmicu 1/16 završnog dijela natjecanja za HNK-a Lekenik-Rijeka zakazalo za četvrtak 09. listopada, Rijeka je novim zahtjevom od 30. rujna zatražila novu odgodu zbog poziva petorici igrača u A i U-21 reprezentacije Hrvatske.

Tako će se utakmica igrati u prvom mogućem slijedećem terminu i to u srijedu 15. listopada. Zbog i dalje upitnog stanja terena za igru u Lekeniku, u dogovoru s rukovodstvom NK Lekenik utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu u Sisku početkom u 15 sati", stoji u priopćenju HNS-a.

Podsjetimo, Rijeka je i lani odgodila nekoliko utakmica prvenstva i Kupa zbog raznih razloga, što je utjecalo na regularnost natjecanja.

Pročitajte više