Rodgers: Sudac nam nije svirao penal! Mourinho: Bili smo perfektni

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO je gubio 1:0, Chelsea je preokretom slavio na Anfieldu protiv Liverpoola 2:1, a trener Bluesa Jose Mourinho presretan je izvedbom svojih igrača.
 
>Chelsea preokretom do pobjede protiv Liverpoola
 
''Bili su individualno i momčadski perfektni. Tko god dođe na Anfield mora biti sretan i samo bodom, no moji igrači se s tim nisu slagali. Zaista sam zadovoljan. Ovaj put čak nisam ni osjetio uobičajeni pritisak Anfielda jer smo bili zaista sjajni. Posebno moram izdvojiti Ramiresa i Fabregasa, koji su bili sjajni, ali i liječnički tim koji je napravio odličan posao s njima'', rekao je Mourinho.
 
Mou se lani vratio u London nakon avanture u Realu, no nije dohvatio nijedan trofej. Ove godine mu se naslov itekako smiješi jer je već nakon 11 kola napravio zavidnu prednost pred pratnjom.
 
''Sezonu 2004./05 počeli smo pobjedama, a završili ju naslovom prvaka. Ovo je nova momčad, nova era Chelseaja. Oduševljen sam i s momčadi i s igrom, no još nemamo trofeje, a nijedan tim ne ulazi u povijest bez toga'', dovršio je Portugalac.
 
Rodgers poludio na suca
 
S druge strane trener Redsa Brendan Rodgers nije krio razočaranje porazom i izdvojio je nedosuđeni penal za njegovu momčad kao ključni trenutak:
 
"Razočaran sam jer su se moji igrači trudili, no sudačke odluke su bile protiv nas. Penal je bio čist i zaslužili smo barem bod", rekao je Rodgers te je dodao:
 
"Ništa, moramo nastaviti raditi i truditi se. Vratit će nam se neki igrači i uvjeren sam da će biti bolje."
 

Pročitajte više