Pogledajte divljanje NBA košarkaša. Namjerno loptom u glavu gađao navijače

Screenshot: Twitter

MILWAUKEE BUCKSI oprostili su se od ove NBA sezone porazom u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije od Indiana Pacersa. Serija je otišla na stranu Indiane s ukupnih 4:2, a dok je posljednja utakmica u njoj još trajala, bijes i frustraciju iz sebe je na neprimjeren način izbacivao košarkaš Bucksa Patrick Beverly.

U posljednjim minutama utakmice koja je otišla na stranu Pacersa sa 120:98, Beverly je sjedio na klupi. Ustao se s nje i loptom u glavu pogodio navijačicu suparničkog tima. Potom je tražio da mu se lopta vrati, a onda s njom pogodio i čovjeka koji mu ju je dobacio. Igrači Bucksa, trenersko osoblje i zaštitari smirili su situaciju.

VIDEO: Arena Sport

Novinarki odbio odgovoriti na pitanje

Nije ovo bio jedini razlog zbog kojeg se o Beverlyju piše nakon utakmice u kojoj za 40 minuta uspio, uz šut 3/11, postići tek šest koševa. Nakon nje je davao izjavu u svlačionici, ali je to odbio napraviti novinarki koja mu je postavila jedno od pitanja.

Beverly je na njeno pitanje uzvratio svojim te ju pitao je li pretplaćena na njegov podcast. Nakon što mu je odgovorila da nije, odbio je razgovarati s njom, a nešto kasnije i odmicao je njen mikrofon ispred svog lica i zamolio ju da se makne ako nije pretplaćena na njegov podcast.

Očekuje ga kazna NBA lige.

Pročitajte više