Serticev najsnažniji argument Kovaču: Pogledajte eurogol veznjaka Bordeauxa

Foto: Getty images

POTENCIJALNI hrvatski reprezentativac Gregory Sertic proteklog je vikenda postigao jedan od najljepših golova ove sezone diljem Starog Kontinenta. Njegov Bordeaux svladao je u 12. kolu Le Championnata Nicu s 2:1, a hrvatski veznjak bio je autor vodećeg gola u 31. minuti. Bio je to fantastičan udarac s 25 metara, a lopta je navodno putovala 111km/h.

"Čuo sam kako mi Saivet viče da pucam. Nisam razmišljao, udario sam loptu, ispalio pravu raketu i ušlo je. Kad sam vidio putanju lopte, znao sam da će ući. Znali smo da će nam pobjeda u Nici donijeti skok na ljestvici. Ako ostvarimo dobar rezultat i u sljedećem kolu protiv Nantesa, doći ćemo na peto, šesto mjesto. Već se radujem idućem vikendu, no prije toga idemo u Nikoziju po pobjedu protiv APOEL-a u Europa ligi", rekao je 24-godišnji veznjak.

Prisjetimo se, prije desetak dana Sertic je ponovno izrazio želju da debitira u dresu hrvatske reprezentacije. Naime, još se čekaju papiri Fife. "Niko Kovač je bio dobar sa Slavenom Bilićem, a Biliću sam se svidio. Nisam zabrinut. Pričekat ću još ovih nekoliko tjedana i nadati se da će sve proći u redu. Mora! Napravio sam sve, nema što više poći po zlu. Još da dobijem priliku zaigrati na Svjetskom prvenstvu, bio bih najsretniji", dodao je.

Pročitajte više