Spanoulis: Majka me rodila radi ovakvih trenutaka

Screenshot (Youtube)

NAKON još jedne nevjerojatne pobjede Olympiacosa nad CSKA-om (70:68) na Final Fouru Eurolige te nevjerojatne završnice Vassilisa Spanoulisa, igrači CSKA su očekivano bili potišteni dok su junaci iz Pireja ponovno tamo gdje su bili prije dvije godine - u finalu Eurolige…
 
"Mi nikad ne odustajemo. Uvijek se borimo i igramo svih 40 minuta. Vjerujemo u sebe i zato pobjeđujemo. Ključ svega bila je naša fenomenalna obrana u zadnjoj četvrtini", rekao je Vangelis Mantzaris koji je odigrao solidnu utakmicu za Olympiacos.
 
Junak utakmice Vassilis Spanoulis koji je zabio 11 poena u zadnje tri i pol minute nakon što je promašio prvih 11 šuteva, nije krio oduševljenje.
 
"Možda sam rođen radi ovoga, majka me donijela na svijet zbog ovih trenutaka. Sretan sam što imam odlične suigrače i odlične trenere. Vjerovali su mi i nakon što sam promašio prvih 11 šuteva te su mi dali loptu. To je najvažnije za mene, važnije od mnogih pobjeda. Pogodio sam neke velike šuteve danas i pomogao momčadi da dođe do pobjede. Ne mogu opisati riječima osjećaj nakon što sam zabio šut deset sekundi prije kraja. Sad idemo po još jednu pobjedu", rekao je Spanoulis.
 

 
Weems: Kapa dolje Spanoulisu
 
"Dopustili smo Olympiacosu previše ofenzivnih skokova. Nismo bili dovoljno fokusirani u zadnjoj četvrtini i onda je Spanoulis očito zabio neke šuteve, kapa dolje njemu. To se događa već nekoliko godina, ne znam kako to objasniti", izjavio je vidno razočarani Sony Weems.
 
"Imali smo utakmicu u rukama, ali smo onda napravili neke greške te je Spanoulis pogodio teške šuteve. Teško smo radili tijekom sezone te smo znali da se cijela sezona svodi na ovu utakmicu. Euroligaška sezona je gotova  vrlo je teško završit ju na ovakav način”, rekao je Nando De Colo, prvo ime CSKA u ovom susretu.
 
Spanoulis i društvo u finalu će igrati protiv domaćina Reala.
 
 

Pročitajte više