Sramotna mržnja: Cibonin mladić nazvao Jusufa Nurkića "balavom Balijom"

Foto: Twitter 

"ISPRIČAVAM se, nije bilo namjere", napisao je na svom Facebook profilu mladi Šibenčanin Martin Junaković nakon što je svog kolegu Jusufa Nurkića iz Cedevite preko na drugom društvenom kanalu nazvao "balavom Balijom".

Priča, naravno, ima i začetak, a on se dogodio uoči utakmice Cibone i Partizana kada je 19-godišnjak iz bosanskog Svojata na svom profilu podržao gradske rivale riječima "Ajmo Grobari". Provokacija je bila neprikladna, ali nije ostala bez jednako groznog odgovora.

Nurkićev vršnjak iz Cibone, Martin Junaković, podijelio je njegov status i napisao "Balijo balava, idemo danas, ma gdje puklo". Nakon što je shvatio da je njegov posao dokazivanje u Ciboni, a ne širenje ostrašćenih i ružnih poruka po Fejsu, Junaković se na "mjestu zločina" ispričao. No, to ne mijenja otužnu činjenicu da se na osnovi nacionalne pripadnosti sve više vrijeđaju praktički djeca među profesionalnim sportašima. 

Junaković: Reagirao sam u afektu, neće se ponoviti

Cibona je medijima poslala Junakovićevu izjavu...

"Iskreno žalim i ispričavam se svima koje sam svojim postupkom uvrijedio. Nisam razmišljao i reagirao sam u afektu. Neće se ponoviti", poručio je Junaković.

Pročitajte više