Srpski reprezentativac u dresu Torina: Split je opasan!

Foto: Guliver Images/Getty Images

SPLIT će u četvrtak (20:30) odigrati povijesnu utakmicu. Talijanski prvoligaš Torino stiže na stadion Hrvatskih viteza u Dugopolju u sklopu prve utakmice 4. pretkola Europa lige. Crveni taj teren pamte po dobrom, jer su tamo slavili protiv Domžala s 3:1 i remizirali s Fulhamom 0:0.

Ove sezone Split je ostvario senzacionalan uspjeh u europskim kvalifikacijama. Na putu do Torina srušili su armensku Miku, izraelski Hapoel Beer Shevu i ukrajinski Čornomorec, što je dovoljno upozorenje za srpskog reprezentativca Nikolu Maksimoviću koji je u Torinu od 2013. godine.

"Nikada nisam igrao protiv nekih od hrvatskih klubova. Znam samo da su nakon Hajduka drugi klub po važnosti u Splitu i ako su dogurali do 4. pretkola onda znači da su iznimno opasni", rekao je Maksimović.

"Siguran sam da će nas trener dobro pripremiti za utakmicu", nadodao je.

"Želimo ući među top pet u Serie A"

Torino ulazi u novu sezonu bez prošlosezonskog najboljeg strijelca Cire Immobilea, koji sada zabija u dresu Borussije Dortmund. Ipak, Maksimović tvrdi kako je ovaj Torino bolji od prošlogodišnjeg.

"Apsolutno, jači smo. Dobili smo igrače poput Nocerina i Quagliarelle, a samim time dobili smo na iskustvu. Prošlu sezonu završili smo kao sedmi na ljestvici, a ove ćemo pokušati ući među top pet", rekao je bivši igrač Crvene zvezde.

Pročitajte više