Štimac i Srna posvađali se zbog navijača! "Nekima mora doći iz guzice u glavu!

"JAKO sam zadovoljan, odigrali smo vrhunsku utakmicu i šteta što nismo zabili više pogodaka.", prva je reakcija Igora Štimca .

"Došli smo puni samopuzdanja bez obzira na sve loše stvari koje nas okružuju, nismo izgubili smirenost kod negativnog rezultata, sve je išlo kako smo planirali. Nikada ne računate da ćete primiti pogodak u ranoj fazi, ali morate biti spremni i na to. Nismo bili agresivni u otklanjanju lopte ispred vrata, bilo je i igranja rukom protivnika u toj akciji, ali nismo izgubili mirnoću. Gurali su nas, na silu su tražili izjednačenje"


"Nije Hrvatska djelovala bezidejno u sredini, nego su igrači poštovali ono što sam rekao. Rekao sam da ne gubimo loptu ukoliko nemamo prostor za okomiti pas kroz sredinu. Htjeli smo dugim, širokim pasovima umarati protivnika i natjerati domaću publiku da se okrene protiv vlastitih igrača, što nam je i uspjelo"

"Rakitić je super reagirao, ovo je sada drugi Ivan. Postigli smo cilj s našim kritikama. Uostalom, ovo je njegova prava pozicija u vezi, na krilu. Nećemo se više zamarati zadnjim veznim"

Nakon utakmice Štimac i njegov pulen Darijo Srna posvađali su se zbog navijača. Izbornik je od kapetana tražio da ode pozdraviti navijače, što je on odbio zbog zvižduka upućenih Sammiru. Nakon nekoliko razmijenjenih riječi, Srna je ipak otišao mahnuti tribinama.

"Što sam htio dobiti sa Sammirom? Nama su se najviše potrošili napadači. Sa Sammirom smo željeli dobiti igrača više u polju. Sammir ima sposobnost da se probije jedan na jedan, a to se može jer smo očekivali veći rizik Makedonije. Tako je i bilo"

"U Osijeku protiv Walesa nemamo Srnu i Vukojevića, ali tu su Vida, Badelj, nekoga ćemo još pozvati i bit ćemo spremni. Iskreno se nadam se da će nekima doći iz guzice iz glavu i da će početi navijati za hrvatsku reprezentaciju na pravi način"

> Vlaović: Rakitić je proigrao jer igra na pravoj poziciji, a ne zbog Štimčevih kritika

> Spasili se u paklu Skopja! Rakitić donio velike bodove, Modrić i Sammir gledali

> Sammir nakon debija: "Zvižduci? Malo sam ih čuo"

> Kada će se početi pričati o nogometu?

> Makedonci šokirani zbog poraza: "Ostali smo bez bodova i Pandeva"

> Štimac konačno usrećio Mamića: Sammir "gazdi" navukao osmjeh na lice

Pročitajte više