Štimca i igrače u Osijeku dočekao gotovo rasprodan stadion

Foto: Josip Andračić /

NAKON burne noći u Skopju, reprezentacija je stigla u Osijek gdje čeka utorak i utakmicu s Walesom. Jasno je što bi pobjeda nad Baleom i društvom donijela reprezentaciji. Bio bi to praktički savršeno obavljen posao u prvom dijelu kvalifikacija. Prema informacijama iz Slavonije, Štimca i reprezentaciju u Osijeku će bodriti pun stadion.

Četiri dana do utakmice ostalo je svega tri tisuća ulaznica, većinom za najskuplju, zapadnu tribinu. U prodaju je pušteno 15 tisuća ulaznica. Cijene su popularne; 40 i 80 kuna. To je svakako olakšalo navijačima. Jedan dio navijača šuškao je o napšutanju tribine, ali nekako ne vjerujemo da će se to dogoditi. Wales i Hrvatska drugi put igraju u Osijeku, nakon neupečatljivog prijateljskog susreta iz 2010. godine, kada su debitirali Vida i Badelj, a pobjedu nad rezervama Walesa donijeli Rakitić i Gabrić.

U Osijeku smo, u kvalifikacijskim ogledima, pobijedili Letoniju i odigrali nulu s Estonijom. Stadion  je uglancan, a momčad Osijeka do srijede je iselila iz Gradskog vrta i trenira na alternativnim lokacijama. Ekipa Walesa bit će smještena u Vukovaru.

Pročitajte više