Sumnjiv i Soudanijev gol: Ovako izgleda kad Albanci puštaju golove?

Screenshot (Youtube)

SKENDERBEU je pod istragom UEFA-e zbog namještanja utakmica u kvalifikacijama Lige prvaka, tvrdi španjolski list El Pais.
 
Sumnjive su gostujuće utakmice albanskog prvaka protiv Dinama i Crusadersa na kojima su primijećeni neuobičajeno niski koeficijenti da će Skenderbeu primiti gol u posljednjim minutama.
 
Da je zaista riječ o sumnjivim golovima pokazuju i snimke s tih utakmica. Ako na izvještaju iz Sjeverne Irske pogledamo minute u kojima je Skenderbeu "trebao primiti pogodak" (od 2:15 na videu), vidjet ćemo da Albanci u obrani stoje daleko od suparnika, da ih puštaju da pucaju i centriraju, a da vratar djeluje nezainteresirano.
 
 
 
Tako je Snoddy u 92. minuti zabio nakon što su gostujući igrači dopustili centaršut s lijeve strane i ofenzivca Crusadersa ostavili samog na četiri metra od gola.
 
 
S Maksimira je pod istragom četvrti Dinamov gol, kojeg je zabio Soudani (4:20 na videu), nakon što je alžirski napadač poput Snoddyja ostao sam u sjajnoj poziciji, te je rutinski zabio pogodak koji je kladioničarima donio između pet i deset milijuna eura.
 

Pročitajte više