Super Hajduk: U razmaku od tri sata igraju protiv Korejaca i Rusa

Foto: Hina
 
NOGOMETAŠI Hajduka nastavljaju s pripremnim susretima na turskom dijelu priprema. Nakon poraza od Sandhausena u srijedu Bijeli će danas imati dvostruki program te će snage odmjeriti s korejskim i ruskim prvoligašem.
Prvo će Splićani u 14 sati odraditi susret protiv Gyeongnama, kluba čiji je trener Ilija Petković, a u kojem se na probi nalazi Dejan Blaževski, igrač koji je prošlog ljeta igrao za Turnovo protiv Hajduka u pretkolu Europske lige, a kojeg su na Poljudu željeli dovesti u svoje redove. 
Gyeongnam je dosad u Turskoj, između ostalog, pobijedio Bešiktaš s 1:0, dok je protiv drugog Splita odigrao susret bez pogodaka. Drugi današnji ogled Hajduka na rasporedu je u 17 sati, protivnik je Amkar iz Perma, sedmoplasirana ekipa ruskog prvenstva.
Inače, na turski dio priprema Tudor je naknadno pozvao i dvojicu juniora, veznjaka Ismara Hair‏lahovića i napadača Ivana Prskala, zbog ozljeda Andrijaševića i Kušete. Za ovu utakmicu osim spomenutog dvojca upitan je i nastup lakše ozlijeđenog Malokua.

Pročitajte više