Sušić i Maglica: Moglo je i bolje, ali moramo odigrati hrabro

Foto: Hina

"SIGURNO da nam neće biti lako", komentar je veznjaka Hajduka Tina-Svena Sušića nakon što je saznao da će Bijeli u play-offu Europske lige igrati protiv ukrajinskog Dnipra.

"Dnipro je kvalitetna momčad, jaki su. Međutim, ako mi odigramo kako znamo ne treba ih se plašiti", rekao je Sušić koji će sa suigračima u prvom susretu gostovati 21. kolovoza u Ukrajini.

"U prvi susret ući hrabro, izboriti što bolji rezultat i zatim u drugom susretu pokušati izboriti prolaz dalje. Znamo da su tamo Kalinić, Bartulović i Strinić i da su veliko ime ukrajinskog nogometa. Imamo dovoljno vremena za pripremu, te ako dobri u prvom susretu, izborimo rezultat koji nam daje nadu s našom publikom možemo proći."

Maglica: Moglo je i bolje

Anton Maglica, koji se sinoć protiv Šahtera poput Sušića upisao u strijelce, oprezniji je od reprezentativca Bosne i Hercegovine u prognozama.

"Mogli smo i bolje proći jer je Dnipro odlična momčad. Teški susreti su pred nama, bit će gusto, pogotovo u Ukrajini gdje će oni napasti od početka susreta", rekao je Maglica.

Pročitajte više