Svjetske naslovnice: Srbi slave zlatni Vidovdan

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.

Talijanski Tuttosport o Bokšiću piše kao o napadaču koji je obilježio jednu eru hrvatskog nogometa te mu postavlja pitanje može li Mario Mandžukić napraviti isto. 
 
"Mario je pravi čovjek za Juventus", Bokina je ocjena na jutrošnjoj naslovnici Tuttosporta.
"On nije novi Bokšić, drugačiji je tip napadača od mene i ima neke karakteristike koje ja nisam imao. Vjerujte mi, dobro ga poznajem, on je veliko pojačanje za Juventus. Jako sam sretan što je došao u Juventus, za njega je to nova avantura u klubu koji je među pet najjačih u Europi", rekao je Bokšić.
 
Također, Tuttosport, a i većina ostalih talijanskih medija pišu o tajnim pregovorima između Intera i Juventusa, koji bi navodno rado doveo mladog hrvatskog veznjaka u Torino kao zamjenu za Pirla.
 
Milan s novim trenerom Mihajlovićem također je u ''navali'', a glavna želja srpskog trenera je sjajno Dortmundov stoper Mats Hummels.
 
Srbi u svim svojim medijima slave zlatni Vidovdan. Košarkašice su postale prvakinje Europe, vaterpolisti su pobjedom nad Hrvatskom osvojili Svjetsku ligu, mladi košarkaši su im osvojili jaki turnir u Turskoj, juniori su slavili na Svjetskom prvenstvu u Grčkoj, odbojkaši su pobjedom nad Italijom osvojili drugo mjesto u svojoj grupi Svjetske lige, a automobilist Dušan Berković slavio je na jakoj utrci u Francuskoj.
 
Katalonski mediji drže prelazak Paula Pogbe u Barcu kao gotovu stvar, dok Realova Marca na naslovnici drži Ikera Casillasa i Davida De Geu, potencirajući navodni ''sukob'' između dva vratara.
 
Španjolski mediji tvrde da je Sveti Iker blizu prelaska u Romu.
 
Argentinski mediji slave svoje nogometaše, nadajući se da će ih Messi odvesti do naslova na Copa Americi.
 

Pročitajte više