The Sun: Spursi odvode Tina i Alena! Guardian: Klinci kojima svaka godina života vrijedi pola milijuna funti

Screenshot (TheSun)

TOTTENHAM je doveo Alena Halilovića i Tina Jedvaja, piše ekskluzivno i The Sun.

> Barišić potvrdio: Halilović i Jedvaj odlaze u Tottenham!

"Tottenham je pobijedio svoje londonske rivale u borbi za mlade hrvatske nogometaše. Halilovića i Jedvaja su željeli i Chelsea i Arsenal, ali Tottenham je dogovorio posao za 20 milijuna eura", piše The Sun i predstavlja Dinamove mladiće.

"Alen Halilović je drugi najmlađi igrač ikad koji je zaigrao u Ligi prvaka. Već je i debitirao za reprezentaciju Hrvatske, a podsjeća na bivšeg igrača Tottenhama Luku Modrića. Osim Tottenhama oduševio je i Manchester City."

"Tin Jedvaj je juniorski reprezentativac Hrvatske, a prošle sezone je odigrao 13 utakmica za Dinamo. Roma ga je željela dovesti, ali nije uspjela dogovoriti visinu odštete"

Fotografija Alena Haliovića u ponedjeljak je i na naslovnici Guardiana koji tvrdi da je Tottenham najbliži zatvaranju posla sa Zdravkom Mamićem. No, još se čeka službena potvrda, unatoč lavini vijesti s Otoka, Dinamo nije otkrio o kojem je klubu riječ.

Englezi tvrde Alen Halilović i Tin Jedvaj dolaze u Tottenham za 17 milijuna funti, što je 500 tisuća funti po godini dana života svakoga od njih.

"Ovaj potez razočarat će Arsenal, Manchester City, Real Madrid i Romu"

Borba je, očigledno, velika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.