Torcida prijetila očajnom Hajduku: "Dobit ćete batine!"

Foto: Hina

U UTAKMICI 23. kola HNL Hajduk je na Poljudu na jedvice jade uspio nadoknaditi 0:2 i golovima Balića i Maglice u posljednjih 20 minuta doći do remija.
 
>Špaco: Ovaj je bod za mene poraz
 
>Štico iznenadio Špacu, Hajduk spašavao bod na Poljudu
 
Ipak, usprkos spretno i sretno osvojenom bodu, igra Hajduka bila je blago rečeno očajna, a igrači Zadra su već nakon 20 minuta igre imali velikih 2:0 i igru pod svojom kontrolom.
 
Zvižduci i uvrede parali su nebo nad Poljudom, a cijelo prvo poluvrijeme čulo se: ''Igrajte pičkice!''
Igrači Hajduka su na odmor ispraćeni zvižducima, a čak ni bolja igra Hajduka u nastavku nije smirila strasti i nezadovoljstvo katastrofalnom igrom. Torcida je nakon posljednjeg sučevog zvižduka tražila razgovor s igračima, a kad su se igrači i nakon drugog ''poziva'' da dođu na sjever oglušili na ''naredbu'', uslijedilo je : 
 
''Dobit ćete batine!''
 
Na pressici nakon utakmice Stanko Poklepović je na uvrede i prijetnje koje su stizale s tribina rekao da su igrači najtužniji nakon današnje utakmice i da im se ne može predbaciti na nezalaganju.
 
Vjerojatno će iz redova Torcide stići opravdanje da su te ''pjesmice'' i ta skandiranja samo dio benignog i tradicionalnog navijačkog repertoara, no pozivanje na red je jedno, a prijetnje batinama je nešto sasvim drugo.
 
Činjenica je da je Hajduk odigrao jako loše, štoviše, katastrofalno, no teško da razlozi očajnoj igri Bijelih leže u nezalaganju, što im je očito Torcida predbacila. Jednostavno, kadar koji je u svlačionici zatekao Stanko Poklepović je siromašan i remi protiv Zadra nažalost po sve navijače splitskog kluba nije nikakvo iznenađenje. Toga bi i Torcida trebala biti svjesna prije nego krene s ''navijačkim poskočicama''. Ako ništa, mladi Andrija Balić ovo nije zaslužio!
 
 

Pročitajte više