Tučnjava Ibre i Nenea pokvarila atmosferu na Parku prinčeva: "Više ne smijemo ovisiti o pojedincima"

PARIS SAINT-GERMAIN se novcem svojih novih arapskih vlasnika želi izgraditi u veliki europski klub. Velika igračka imena već su doveli, osnažili momčad, kupili jednog od najiskusnijih trenera, ali u prošloj sezoni morali su se zadovoljiti drugim mjestom i Ligom prvaka.

Ždrijeb u Monacu dodijelio im je skupinu s Portom i dva Dinama, kijevskim i zagrebačkim. Na papiru, lak posao, ali u stvarnosti, na Parku prinčeva ne vlada idila.

Slabo otvaranje sezone i niz novih igrača unijelo je nemir u Ancelottijevu svlačionicu. Jučer je Le Parisien otkrio kako je na treningu umalo došlo do tučnjave između Zlatana Ibrahimovića i Brazilca Nenea. Nene je grubo startao na Šveđanina, na što je Zlatan poludio i tko zna kako bi završilo da ih suigrači nisu rastavili.

Jedan od najiskusnijih igrača u pariškoj momčadi Sylvain Armand jutros je izašao pred novinare i pitanja o incidentu nije mogao izbjeći.



"Sada je sve u redu. To su svađe koje se često događaju u svim klubovima. Nene i Ibra su dva igrača s karakterom, a ujedno i konkurenti u napadu", rekao je Armand osvrnuvši se i na slabije rezultate na početku sezone.

"Iskreno, naše ambicije su veće, ali treba nam vremena za adaptaciju. Rješenje moramo potražiti u timskoj igri, da se ne oslanjamo toliko na individualne kvalitete Ibre, Lavezzija i Meneza. To sada nije slučaj", dodao je.

Carlo Ancelotti ranije od očekivanog suočio se s kritikama.


"Logično, ali njemu treba vremena da pripremi momčad. Radi dobar posao. Rekao nam je da moramo zadržati samopouzdanje i zanemariti što se događa izvan terena", rekao je Armand.

Komentirao je i skupinu Lige prvaka.

"Porto i Kijev su jaki, a o Zagrebu ne znam mnogo. Nije loše, ali bit će teško. Cilj je prolaz u drugu fazu".

Pročitajte više