U Bayernu nema euforije: "Šteta što nam je Real zabio"

REAL definitivno ne može pokoriti Munchen. U desetoj utakmici na gostovanju kod Bayerna, Madriđani su deveti put polomili zube. Bavarci su ih sinoć nadigrali i sasvim zasluženo na uzvrat putuju s prednosti od 2:1.

Ključni trenutak dogodio se u zadnjim minutama utakmice. Philipp Lahm je po Coentraa napravio smiješnim, prošao po desnoj strani i dao oštru loptu koju je Gomez pretvorio u pogodak.

"Drugi gol je bio ključan. Konačno sam pronašao Marija, prvi put nakon dugo vremena. Madrid sad mora napadati", rekao je kapetan Bayerna.

Mario Gomez cijelu se utakmicu mučio s obranom Reala, ali mu se isplatilo u 90. minuti kada je zabio svoj 12. pogodak u Ligi prvaka ove sezone.

"Uvijek je lijepo kad pobijedite u zadnjim minutama. Ne možete nadigrati Real ako ste u podređenoj poziciji. Osim u prvim minutama drugog dijela, igrali smo jako dobro. Nesretni smo samo što smo primili gol. Real večeras nije puno pokazao što je naša zasluga. 2:1 može biti opasan rezultat, ali uvijek možemo zabiti jer imamo snagu. Publika je bila sjajna", rekao je Gomez.

Arjen Robben dočekao je pobjedu nad bivšim klubom.

"Svaka čast suigračima. Realu je bilo vrlo teško igrati večeras protiv nas i stvorili su samo nekoliko prilika. Šteta što smo primili gol, ali je i ovo dobar rezultat. U uzvratu ćemo morati paziti jer Real ima veliku kvalitetu u napadu. Ali, siguran sam da ćemo uspjeti", kaže Nizozemac.

Thomas Muller ušao je u nastavku utakmice.

"Real je opasan, a ovo je polufinale Lige prvaka tako da nema loših momčadi. Kao što su svi vidjeli, grizli smo i željeli ovaj rezultat. Sjajno je što smo zabili na kraju utakmice. Imamo šanse za prolazak", izjavio je njemački reprezentativac.

Pročitajte više