U borbu za Hajdukovog dragulja Mujana uključio se i Chelsea: "Volio bih imati karijeru poput Jarnija"

Screenshot (hajduk.hr)

"SJAJNA tehnika, brzina i osjećaj za gol", tako talijanski mediji počinju priču o Hajdukovom dragulju Tonćiju Mujanu.

Talijani su do sad skoro sve klubove iz Serie A povezivali s nogometašem rođenim 1995. godine, a sada su se oglasili i britanski mediji koji tvrde da je za Mujana jako zainteresiran veliki Chelsea. Spominje se i Tottenham...

"Znam da se puno klubova zanima za mene. Neki skauti su me gledali na turniru "Wojtyla" gdje smo u finalu izgubili 2:0 od Lazija, ali smo igrali dobar nogomet i propustili puno prilika. Tada me pohvalio i bivši nogometaš Ambrosio", ispričao je Mujan za Calciomercato i zatim opisao sebe.

"Lijevo krilo sam, eksplozivan i brz. Mogu igrati i kao napadač, a dobro koristim obje noge. Ne bojim se ni preuzeti odgovornost u bitnim trenucima jer imam povjerenje u sebe."

Nekada ga je trenirao Robert Jarni, sada Igor Tudor, obojica dobri poznavatelji prilika u Italiji.

"Jarni mi je puno pomogao i jako puno mu dugujem. Bilo bi lijepo napraviti karijeru kao što je bila njegova. I Tudor je imao veliku karijeru i svjestan sam da i od njega mogu puno naučiti."

U kojem bi klubu mladi nogometaš volio nastaviti karijeru?

"Nemam omiljeni klub, ali volio bih igrati u Seriji A. Znam i da su neki klubovi razgovarali s mojim ocem, ali na meni je da treniram i ostanem čvrsto na zemlji čekajući ispunjenje sna."

Pročitajte više