United zabranio igračima komentirati suđenje: "Ferguson je bio izbezumljen"

Foto: AFP

SIR ALEX FERGUSON bio je prviše izbezumljen nakon utakmice da bi mogao govoriti pred novinarima, prenose svi engleski mediji. Šokantan preokret Reala nakon isključenja Nanija početkom drugog poluvremena, presudio je Unitedu, ali i uzrujao iskusnog škotskog trenera.

Umjesto Fergusona, pred novinare je izašao njegov pomoćnik Mike Phelan.

"Cijela svlačionica je izbezumljena, Ferguson je izbezumljen. Zato sam ovdje. Trener nije u stanju govoriti o ključnom trenutku utakmice", rekao je Phelan i nastavio:

"Svjedočili smo odluci koja je bila oštra i nevjerojatna. Ne mogu se sjetiti niti jedne slične u ovako velikoj utakmici. Suci su ovdje da donose odluke, ali trebali bi to raditi ispravno. Pokvario je utakmicu! Bili smo razočarani. Imamo golemu publiku i svi će se pitati kako se to moglo dogoditi".

"Svi igrači su bili tako razočarani. U svlačionici su sjedili i pitali se što se dogodilo. Teško je igrati i s jedanaest igrača protiv Madrida, a imali smo dobru taktiku", dodao je Phelan.

"Uvijek ću krizirati suce kada donesu lošu odluku. Nani je s Arbeloom imao snažan sudar, no u nekoj drugoj situaciji možda je mogao biti i žuti karton", komentirao je Mourinho ključni trenutak utakmice.

Igračima je Manchester United zabranio javno komentirati sudačke odluke.

Pročitajte više