Uznemirujuća snimka: Delija slomio nogu u borbi za M-1 titulu

Foto: Screenshot

ANTE DELIJA završio je nastup na M-1 Challenge 61 s teškom ozljedom već u prvoj rundi borbe protiv Poljaka Marcina Tybure.

U glavnoj borbi večeri Delija je odlično otvorio meč s poljskim teškašem, zadao mu par dobrih udaraca, ali nakon što je srušen u parter sudac je prekinuo borbu jer je Deliji ispala zaštitna guma za zube, a zatim je sucu pokazao da mu je slomljena noga i borba je prekinuta.

Hrvatskom borcu je kod jednog low-kicka nakon samo 2:21 minute borbe pukla kost, a iznenađeni Tybura je mogao početi slaviti pobjedu.

Ovim porazom stao je Delijin sjajan niz od pet uzastopnih pobjeda nakon poraza od Smoldareva u veljači 2014. godine. Ovo mu je tek treći poraz.

M-1 organizacija objavila je snimku Delijinog nastupa i na službenim stranicama mu poželjela brz oporavak i povratak borbama.

 
Ante Delija broken leg at M-1 Challnge 61 - injury

Unfortunately the main event of the #M1Challenge61 ended up with heavy injury of Ante "Walking Trouble" Delija - he broke the leg in the very beginning of the fight with Marcin Tybura.We wish Ante to recover well and we are totally support him in this tragic event.#MMA #Fighting #M1 #M1Global #M1Challenge #AnteDelija #Injury #DelijaVsTybura

Posted by M-1 Global on 20. rujan 2015

 

Antun Račić je u kategoriji do 61 kilograma porazio Alexeyja Nevzorova jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde. Račić mu se tako osvetio za poraz od istog protivnika 2011. godine. Račić je upisao 18. pobjedu u 24 borbe.

 

M-1 Challenge 61 ‘Battle of Narts’

Marcin Tybura def. Ante Delija - TKO, R1, 2:21
Antun Racic def. Alexey Nevzorov - jednoglasna odluka
Magomed Idrisov def. Sergej Grecicho - jednoglasna odluka
Carlos Alexandre Pereira def. Ruslan Zhemukhov - SUB (armbar), R1 4:02
Lom-Ali Nalgiev def. Alexander Panasyuk - jednoglasna odluka
Ramazan Esenbaev def. Damir Ismagulov - jednoglasna odluka
Akramat Evkurov def. Sergei Kutsyy - SUB (armbar), R1 0:58
Maxim Grabovich def. Adam Elmurziev - jednoglasna odluka
Evgeni Boldyrev def. Murad Izmailov - nokaut, R1 1:36
Rustam Gadzhiev def. Vyacheslav Ten - jednoglasna odluka
Elmar Mamedov def. Ruslan Esmurziev - odluka sudaca

Pročitajte više