Vida otkrio tužnu istinu: "Nama ipak treba puno više šansi za pogodak"

DINAMO je u Portu odigrao najbolje poluvrijeme u Ligi prvaka ove sezone. Ipak, poraženi su sa 3:0. 

"Modri" su uspjeli barem nakratko prebaciti igru na protivničku polovicu, uputili nekoliko opasnih udaraca, a Sammira je stativa spriječila u postizanju prvog Dinamovog gola u skupini.

"Pucao sam, gađao drugi kut i pogodio, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Imali smo još nekoliko prilika, no niti to nismo zabili. Porto je predobra momčad da to ne bi znali kazniti", rekao je Sammir nakon utakmice.

Osim te Brazilčeve prilike iz 13. minute, u 40. je hrvatski prvak mogao izjednačiti na 1:1, ali Vidin udarac obranio je Helton, da bi Beqirajev pokušaj iz blizine zapeo na gol-liniji.

"Baš nam ništa neće ući... Što reći? Čak i kada smo savladali vratara onda se pojavi stativa ili neki drugi igrač izbije s crte. Jednostavno nije lopta htjela u gol. Tako je to u Ligi prvaka. Moramo biti pozitivni jer smo odigrali dobru utakmicu, iako to rezultat ne pokazuje", komentirao je Beqiraj.

Kelava: Presudila kvaliteta

Ivan Kelava bio je cijelu utakmicu na udaru, a iako je primio tri gola, uspio je obraniti još barem toliko.

"Znali smo da će biti teško, dali smo sve od sebe, ali jednostavno su oni bolja momčad. Ne možemo si ništa predbaciti jer smo odigrali dobru utakmicu, ali na koncu je ipak presudila njihova kvaliteta".

Domagoj Vida je dodao: "Činjenica je da nam je ovo možda i najbolja utakmica, ali što to vrijedi kada smo ostali bez bodova? Trudili smo se, dosta dugo bili u utakmici i držali se tu negdje, no oni imaju klasne igrače koji kazne i najmanju pogrešku. Nama ipak treba puno više šansi za pogodak, a na ovoj razini to onda dolazi do izražaja".

Pročitajte više