Vori kapetanski stao u obranu Duvnjaka: Nema predaje, glavu gore!

Foto: Screenshot: Index

"NAMA je najteže", rekao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori dan nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Vori nije dopustio da se Domagoja Duvnjaka razvlači po medijima zbog njegove navodne loše igre. Zoran Gobac otkrio je na konferenciji za medije kako je Duvnjak došao u Katar ozlijeđen. Naglasio je kako nije uspio završiti liječenje, ali o čemu je riječ nije htio potvrditi.

"Molim vas... jučer nismo bili pravi. Nedostajao je Duvnjak, nedostajao sam ja kao najstariji i najiskusniji ovdje. Molim vas da ovaj turnir shvatite kao nešto što još nije gotovo. Vaša pomoć nam treba da se oprostimo s pobjedom", rekao je Vori, a zatim nastavio:

"Moramo zaboraviti utakmicu protiv Poljske! Željeli smo najbolje i sami smo znali koji smo put prošli da bi došli do borbe za polufinale. Ono što nas čeka sutra, to je naše finale. Čestitam suigračima na svemu napravljenome do sada. Oni su za mene pravi borci. Zbog tih mlađih igrača treba pozitivno gledati. Ne trebamo se predavati ili spuštati glavu dolje, nadam se najboljem", za kraj će kapetan.

>Goluža ne osjeća odgovornost za debakl na SP-u: Čemu takvo pitanje?

> "Trovanje hranom?! Gluposti", rekao je Goluža i otišao na ručak

>Hrvatska protiv Njemačke spašava kvalifikacije za Igre u Riju

>Golužina Hrvatska katastrofalnom igrom ispala sa SP-a!

>Duvnjak: Ja nisam bio na nivou

SUDJELUJTE U RASPRAVI NA INDEXOVOJ TEMI SP KATAR I NAŠOJ FACEBOOK STRANICI.
 
Tko je kriv za loš rezultat Hrvatske na SP-u u Kataru?

 

 

Pročitajte više