Vujović debitira protiv Vojvodine: Prvak Srbije kao zagrijavanje za Duvnjaka i Kiel

Foto: Rk Zagreb

RUKOMETAŠI Prvog plinarskog društva Zagreb večeras u 18 sati u Kutiji šibica igraju protiv Vojvodine, a utakmica protiv prvaka Srbije bit će ujedno i debitantska za Veselina Vujovića. Novi trener hrvatskog prvaka odradio je tek dva uvodna treninga s novom ekipom, ali to ne mijenja njegova očekivanja.

"Moramo pobjeđivati na svakoj utakmici počevši od ove s Vojvodinom", odmah je u startu naglasio Vujović.

Vojvodina je prvak Srbije, vrlo težak protivnik i mi ih respektiramo, kao što respektiramo i SEHA ligu. Cilj je da se plasiramo na Final Four, a da bismo to ostvarili moramo pobjeđivati na svakoj utakmici, nadodao je Vujović.

"Moramo pokazati želju kao u utakmici protiv Bresta"

Luka Stepančić ispričao se navijačima zbog domaćeg poraza od Tatrana.

"Dva dana nisu puno s novim trenerom. Međutim, osjetio sam da je došlo do promjene u radu i da smo radili na nekim detaljima s kojima se još uvijek nismo susreli. Prvu utakmicu doma smo loše odradili i to moramo ispraviti. Ako pokažemo želju kao što smo je pokazali u Brestu, onda mislim da ne bi trebalo biti problema".  

Vujović je ponovio svoju viziju Zagreba.


"Momčad mora igrati agresivnije. Treba im puno više discipline u tranziciji. Moramo imati kontrolu i svako od njih mora znati što treba raditi na terenu", rekao je za kraj.

Besplatne ulaznice za okršaj s Kielom

Inače, Vojvodina je samo zagrijavanje za nedjelju kada u zagrebačku Arenu stiže jedna od najboljih ekipa Europe - Kiel. Njemačkog giganta predvodi najbolji rukometaš svijeta, srećom hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak, a Zagreb je nastavio s lijepom tradicijom te je u suradnji sa sponzorima osigurao besplatne ulaznice za sve ljubitelje rukometa.

Termini podizanja besplatnih ulaznica za 1.kolo VELUX EHF Lige prvaka na blagajnama Arene Zagreb:

Četvrtak (25.09.) – od 17:00h do 19:00h
Petak (26.09.) – od 17:00h do 19:00h
Subota (27.09.) – od 17:00h do 19:00h
Nedjelja (28.09) – od 14:00h do 19:30h

Napomena: Jedna osoba može najviše šest ulaznica podići.
 

Pročitajte više