Zagreb protiv Širokog završava ABA ligu: "Ponoviti entuzijazam iz utakmice sa Cibonom"

NAKON što su košarkaši Zagreba u utorak slavili u gradskom derbiju protiv Cibone već danas ih očekuje novi izazov.

Mravi će u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 20 sati dočekuju košarkaše Širokog u posljednjoj utakmici ovosezonskog izdanja regionalne ABA lige.

"Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica i to je svima jasno, jer u goste nam stiže vrlo kvalitetna momčad Širokog", istaknuo je trener Zagreba Vladimir Androić u najavi susreta:

"Široki je najugodnije iznenađenje ovosezonskog izdanja regionalnog natjecanja i čitavu sezonu igraju jako kvalitetno i dobro. No, ono što je najvažnije jest da je ta mlada, talentirana i potentna momčad rezultatima i pobjedama potvrdila kvalitetne igre. U jednoj rečenici, Široki nije slučajno najugodnije iznenađenje lige", naglašava strateg Mrava, koji uskoro počinju hrvatsko prvenstvo:

"Sigurno je kako nas očekuje težak posao, ali mi moramo pokušati pobjednički i uz kvalitetnu igru završiti sezonu u ABA ligi, kako bi u što boljem raspoloženju dočekali početak domaćeg prvenstva. Moramo ponoviti entuzijazam i voljni moment koji smo pokazali na utakmici protiv Cibone, a uz takav pristup sigurno ćemo puno lakše ćemo doći do pobjede", za kraj će Androić.

Pročitajte više