Zagrebački nogometni savez zbog duga od 7 tisuća kuna suspendirao Dinamo koji pripada navijačima!

Foto: Facebook

MNK FUTSAL DINAMO suspendiran je zbog duga službenim osobama, objavljeno je u glasniku ZNS-a.

Ovakav potez Zagrebački nogometni savez poduzeo je niti tjedan dana nakon što je ovaj klub predstavljen na Šalati pred oko pet tisuća gledatelja revijalnim susretima u spektakularnoj atmosferi, kakva ne da se ne pamti na malonogometnim utakmicama, nego ni već godinama na Maksimiru.

Malonogometni Dinamo ustrojen je po načelu slobodnih izbora, modelu "jedan član - jedan glas" i potpunoj transparentnosti poslovanja, a ohrabren navijačkom podrškom najavljuje pohod na vrh 2.HMNL Sjever i ulazak u 1.HMNL.

Međutim, ZNS ga je podsjetio na čijem terenu djeluje suspenzijom kluba zbog dugova prema službenim osobama i to u iznosu od 6995 kuna.

Futsal Dinamu naravno nije problem pokriti ovaj iznos nakon spektakularnog predstavljanja, rasprodane Šalate i upisa preko 500 novih članova, kako bi mu suspenzija bila ukinuta prije početka natjecanja u 2.HMNL Sjever.

Povodom navedene suspenzije javili su se iz Futsal Dinama: "S obzirom na medijske napise o suspenziji MNK Fustal Dinamo, obavještavamo vas da je dug koji je nastao 2012. i 2013. godine u međuvremenu podmiren od strane stare Uprave kluba u punom iznosu te je samim time suspenzija ukinuta."
 

Pročitajte više