TRANSFERI

A Bola: Bilić dobiva najveću želju, uskoro službena potvrda

Foto: Getty Images / Guliver Images

FILIP Krovinović ostaje u West Bromwich Albionu još barem godinu dana, javlja portugalska A Bola. Također, nadodaju kako će klubovi uskoro objaviti da je posao dovršen.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Krovinović (25) prošle sezone je na posudbi u WBA-u iz Benfice kao središnji ofenzivni vezni, pa zatim i onaj na centru u sustavu 4-2-3-1, odigrao 43 utakmice, postigao tri i namjestio četiri gola, odreda ključne u tijesnoj i uspješnoj borbi za plasman u Premiership. Osim posudbe, potpisat će i novi ugovor s Benficom.

Ovo samo potvrđuje ono što je Index pisao još prije četiri dana. Bilić nam je prije dva dana rekao da će to biti riješeno kroz koji dan. Krovinovićevi menadžeri su pomogli tako što su izvršili presing jer su odbili sve druge zainteresirane klubove te rekli Benfici da idu na pregovore u Španjolsku i Italiju. Krovinovića su, naime, htjeli Getafe i Bologna. 

Bilić je govorio: Bit ću ekstremno razočaran ako ne uspijemo vratiti Krovinovića. Ne želim ni pomišljati da će se to dogoditi

Bilić o Krovinoviću

"Bit ću ekstremno razočaran ako ne uspijemo vratiti Krovinovića. Ne želim ni pomišljati da će se to dogoditi. Svakog dana kada dođem u klub, prvo pitam za njega jer je bio ključni igrač momčadi koja je izborila Premiership. Briljirao je na terenu. On nam tamo omogućava da budemo svestrani i mijenjamo načine igranja bez mijenjanja igrača", rekao je Bilić i objasnio što je zapreka da mu se prva želja ostvari: "Budžet. Moramo naći novac za posudbu ili što već. Filip želi doći i svi ovdje jedva čekaju da dođe. Čuo sam da je Benfica zainteresirana i zato sam optimističan u pogledu njegova povratka."

Pročitajte više