EUROPA LIGA

Ademijev rođak zabio gol pa minutu kasnije udario suca u glavu

Foto: Screenshot

JUČER je makedonska Škendija remizirala u Luksemburgu protiv Dudelangea (1:1). S obzirom na to da su Luksemburžani slavili u prvoj utakmici u gostima, Dudelange je prošao u treće pretkolo Europa lige.

Najzanimljiviji detalj dogodio se na samom kraju utakmice. Nafiu je pocrvenio kod gostiju zbog rušenja igrača s leđa u izglednoj situaciji. Gosti su, frustrirani rezultatom, odmah započeli s protestima, a najžešći je bio Agim Ibraimi. On je dotrčao do suca, unio mu se u lice i zaradio žuti karton. Već u idućem trenutku ga je lagano udario glavom u glavu i velškom sucu Griffithu nije preostalo ništa drugo nego isključiti ga. Ibrahimi nije odustajao, htio je napasti suca, ali su ga domaći igrači udruženim snagama ipak nekako spriječili u tom naumu. Samo minutu prije tog incidenta Ibraimi je zabio utješni pogodak za goste.

Bilo je to završni čin desetminutnog ludila gostiju u kojem su uspjeli zaraditi čak tri crvena kartona. 

Inače, Ibraimi je daljnji rođak Dinamova kapetana Arijana Ademija. Jedan je od najboljih makedonskih igrača protekle generacije te je za njihovu nacionalnu vrstu upisao 39 nastupa između 2009. i 2016. godine. Ovaj 30-godišnjak u karijeri je nastupao još i za Red Bull Salzburg, Olimpiju, Maribor, slovensku Naftu, Eskisehirspor, Cagliari, Astanu i Domžale. 

 

Pročitajte više