ZANIMLJIVOSTI

Adrianov sin ima ljevicu kao otac, top u nozi i nevjerojatne mišiće za svoju dob

Foto: Instagram/Adriano Carvalho

ADRIANO Carvalho, sin legendarnog brazilskog reprezentativca i napadača Intera Adriana Leitea Ribeira, u svojoj je nedavnoj utakmici oduševio igrom. Nastupio je za svoj klub Serreno i zabio hat-trick, a jedan je od tih golova njegov otac podijelio na svom Instagramu. "Jako sam ponosan na svog sina. Neka te Bog blagoslovi, samo tako nastavi. Volim te", napisao je Adriano uz video koji je objavio na Instagramu.

Adriano mlađi već s 15 godina izgleda fizički dominantno. Zavidne fizičke snage, baš poput oca, noćna je mora za svoje čuvare. Igra na poziciji centarfora. Inače, Adriano stariji već se više od deset godina ne bavi ozbiljno nogometom. Imperator, kako su ga zvali na vrhuncu njegove karijere, bio je jedan od najboljih napadača svijeta dok je igrao za Inter.

Po kombinaciji fizičke moći, tehnike i razornog udarca nije mu mogao parirati nijedan igrač na svijetu. No, nakon smrti njegovog oca postao je ovisnik o alkoholu. Priznao je to u brojnim razgovorima i ispovijestima za medije. Karijera mu se zbog toga strmoglavila. Nakon Intera vratio se u Brazil pa malo igrao i za Romu, ali zapravo je sve to bilo samo odgađanje rane igračke mirovine

Pročitajte više