Agić, Rosso i M. Marić najbliže ispadanju iz reprezentacije

JASMIN AGIĆ, Giovanni Rosso i Marijo Marić najbliži su ispadanju s popisa 23. igrača koji će moći igrati za hrvatsku reprezentaciju na predstojećem EP-u u Portugalu, piše Jutarnji list.

Posljednja provjera naše reprezentacije prije EP-a biti će subotnja utakmica protiv Slovačke, koja će se odigrati na riječkoj Kantridi. Ona bi ujedno trebala i iskristalizirati koji će se igrači naći na popisu od 23 igrača kojeg izbornik Otto Barić mora predati do 2. lipnja, a koji će otpasti.

Ako je suditi prema nekim Barićevim izjavama i izgledu priprema naše momčadi na Bjelolasici, najbliže ispadanju je Marijo Marić, napadač Kaernstena, kluba koji je ispao iz prve austrijske lige. Na Bjelolasici Jasmin Agić ne sudjeluje u taktičkim treninzima, pa se pretpostavlja da bi i on mogao propustiti Portugal.

"Nemoguće je na ovim pripremama svima dati šansu. Honorirat ću ono što su pojedinci napravili u kvalifikacijama. Ako netko od novih bude super spreman, dobiti će prednost. No, zasad su svi spremni." - izjavio je Barić na press konferenciji.

Jutarnji list dodaje kako je u veznom redu sve manje sigurno mjesto Giovannija Rosse, dok će u obrani Josipa Šimunića najvjerojatnije zamijeniti Mato Neretljak, kojemu Barić sve više vjeruje.

Pročitajte više