Aguero o vrijeđanju mladog Francuza: To je šala. Ne tražite probleme

Foto: EPA-EFE

LEGENDARNI golgeter Atletico Madrida, Manchester Cityja i Argentine Sergio Aguero (34) prošle je godine bio prisiljen završiti igračku karijeru kao član Barcelone. Nedugo nakon što se pridružio katalonskom klubu osjetio je bol u prsima tijekom jedne utakmice, nakon čega mu je dijagnosticirana srčana mana. 

Aguero je sudjelovao u osvajanju Copa Americe prošle godine, ali Svjetsko prvenstvo u Kataru mogao je pratiti samo u ulozi navijača. Ipak, kao Messijev kum i najbolji prijatelj te legenda argentinskog nogometa uvijek je bio blizu ekipi, s kojom je čak i trenirao nešto laganijim ritmom.

Uvrijedio mladog realovca

Kada je u finalu nakon penala poražena Francuska, Aguero je slavio na terenu i podigao pehar, a potom se našao u svlačionici. Dok se snimao za društvene mreže, u euforiji je uvrijedio mladog francuskog reprezentativca i igrača Real Madrida Eduarda Camavingu.

Aguero se snimio kako nakon što popije šampanjac govori: "Camavinga, pinga!" Navedena riječ u Argentini znači ku*ac. Španjolski mediji pišu kako je sam Camavinga bliskim ljudima rekao kako situaciju ne smatra ozbiljnom i da je ne želi komentirati, dok je Aguero ponudio javno objašnjenje: "Kao prvo, nemam ništa s njim, a drugo, to je šala za zabavu. Također, on se uvijek šalio oko svojeg imena. Ne tražite probleme."

Pročitajte više